Poliţiştii vor interveni cu cagule pe faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

luată după ce s-a constatat că, în practică, poliţiştii se supun unui risc major în faţa infractorilor care devin violenţi, în timpul intervenţiilor şi chiar după. "Ca urmare a unei

luată după ce s-a constatat că, în practică, poliţiştii se supun unui risc major în faţa infractorilor care devin violenţi, în timpul intervenţiilor şi chiar după.
"Ca urmare a unei descinderi făcute într-o zonă periculoasă din Bârlad, unde agenţii comunitari au dat câteva amenzi, unul dintre agenţi presupunem că a fost recunoscut pe stradă de către un contravenient şi a fost înjunghiat, ulterior. Acum se fac cercetări şi, dacă vom constata că din această cauză a fost înjunghiat, vom da publicităţii numele infractorului, dar, până una-alta, am decis ca agenţii care pleacă în misiuni dificile, în care se fac descinderi sau arestări, să poarte pe faţă cagule, pentru a fi protejaţi", a precizat Vasile Rădoi, directorul executiv al Poliţiei Comunitare Bârlad. Poliţia Comunitară din Bârlad a fost dotată, recent, şi cu o maşină nouă, echipată cu toate sistemele de alarmare specifice poliţiei: girofar, sirenă şi însemne personalizate. Automobilul a fost achiziţionat de Primăria Bârlad, cu acordul Consiliului Local Municipal.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite