Poliţiştii, ciuca bătăilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei poliţişti, unul din Argeş şi doi din Vâlcea, au fost, ieri, pe punctul de a fi linşaţi. Primul, ajutor al şefului de post din comuna argeşeană Răteşti, a fost ţinta sătenilor din

Trei poliţişti, unul din Argeş şi doi din Vâlcea, au fost, ieri, pe punctul de a fi linşaţi. Primul, ajutor al şefului de post din comuna argeşeană Răteşti, a fost ţinta sătenilor din localitate, care au vrut să-şi facă singuri dreptate, după ce omul legii a ucis fără să vrea un biciclist din comună.

Din primele cercetări reiese că, la momentul producerii accidentului, poliţistul se afla în misiune, nu consumase alcool.

Conducerea ISJ Argeş va deschide o anchetă, dar localnicii sunt de părere că acest caz va fi muşamalizat. Ceilalţi doi poliţişti sunt din Stoileşti, judeţul Vâlcea, şi au fost agresaţi fizic şi verbal de doi bărbaţi, chiar în secţia de poliţie.

Indivizii, aflaţi în stare de ebrietate, s-au supărat că au fost opriţi cu maşina în trafic şi au sărit la bătaie. Unul dintre poliţişti a ajuns la spital. Cei doi agresori sunt cercetaţi pentru ultraj şi riscă între şase luni şi doi ani de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite