Poliţiştii accidentaţi erau băuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi poliţişti care s-au răsturnat cu maşina în şanţ, vineri noaptea, în jurul orei 3.30, în localitatea Moftinu Mare erau băuţi. Şoferul, Anton Raţiu, în vârstă de 37 de ani, care

Cei doi poliţişti care s-au răsturnat cu maşina în şanţ, vineri noaptea, în jurul orei 3.30, în localitatea Moftinu Mare erau băuţi. Şoferul, Anton Raţiu, în vârstă de 37 de ani, care a condus autoturismul marca Audi, avea o alcoolemie de unu la mie, potrivut analizelor de sânge efectuate.

De la chef

Conform celor declarate de comandantul Poliţei Satu Mare, Ioan Liviu Tăut, în acest caz se va demara o anchetă penală, iar în urma rezultatelor se vor lua măsurile legale. Cei doi poliţişti, Anton Raţiu şi Romeo Ciutac se întorceau de la cheful ocazinat de ziua de naştere a unei colege de muncă.

Pe fondul vitezei excesive, maşina lor a intrat într-un stâlp de telegraf, fiind mai apoi proiectată într-un şanţ. Romeo Ciutac, încadrat la Serviciul Cabinet 112, a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare, cu fractură de bazin.

Celălalt poliţist din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere a rămas internat în Satu Mare, starea lui generală fiind bună. În urma impactului, maşina a fost distrusă în proporţie de 80%. Cercetările în cauză continuă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite