Poliţiştii cheamă voluntari pentru a-l găsi pe Costi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii cheamă voluntari pentru a-l găsi pe Costi
Poliţiştii cheamă voluntari pentru a-l găsi pe Costi

Doar 50 de poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi personal silvic l-au căutat ieri pe micuţul de şapte ani, dispărut în urmă cu nouă zile în staţiunea Rânca, din Parâng.

Mai citeşte şi:
Costi, a opta zi  de căutări
Târgu-Jiu: Sute de persoane anchetate în cazului dipariţiei lui Costi Velcev (galerie foto)
Târgu-Jiu: UPDATE / Poliţiştii de frontieră încearcă să îl salveze pe Costi cu ajutorul camerelor de termoviziune (galerie foto)

Faţă de 300 de căutători câţi erau zilele trecute, numărul acestora este mult diminuat. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj, Daniel Tică, a lansat un apel la voluntari, pentru a li se alătura în misiunea de găsire a lui Costi.

„Sâmbătă vrem să-l căutăm cu efective mult mai mari. Sper să fim cel puţin o sută de căutători. Ne bazăm pe sprijinul oamenilor care vor să dea o mână de ajutor şi îi rugăm să nu se alăture“, a precizat Daniel Tică.

Cei doi câini antrenaţi să descopere cadavre, care au participat mai multe zile la căutări, au fost înlocuiţi, ieri, ca urmare a oboselii, cu alţi doi de la Sibiu, şi un al treilea de la Craiova.

Costantin Velcev (7 ani) a dispărut joi, 23 iulie, din curtea pensiunii unde se afla cu bunicii săi, în vacanţă. Potrivit poliţiştilor, băiatul avea un defect locomotor, astfel că nu ar fi trebuit să ajungă prea departe. Cu toate acestea, căutătorii nu au găsit niciun indiciu despre acesta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite