Poliţişti răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi poliţişti din Satu Mare au ajuns vineri noaptea la spital în urma unui accident rutier. Una dintre victime a fost grav rănită. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 3.30, în localitatea

Doi poliţişti din Satu Mare au ajuns vineri noaptea la spital în urma unui accident rutier. Una dintre victime a fost grav rănită.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 3.30, în localitatea Moftinu Mare. Din cauza vitezei, Audi-ul în care se aflau cei doi a derapat, a intrat într-un stâlp şi s-a răsturnat mai apoi într-un şanţ.

Accidentul a fost anunţat de un martor ocular. Victimele, Anton Raţiu şi Romeo Ciutan, poliţişti de la Rutieră nu se aflau în timpul serviciului. Comandantul IJP Satu Mare, Liviu Tăut, sosit la faţa locului, a demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Pentru că starea lui Romeo Ciutan s-a agravat, acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Baia Mare. El este suspect de ruptură de bazin, fiind necesară intervenţia chirurgicală. Raţiu este în afara oricărui pericol.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite