Poliţişti, cercetaţi pentru corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Serviciului Teritorial Anticorupţie Constanţa, de la începutul anului au fost trimise în judecată pentru fapte de corupţie 302 de persoane, dintre care, 266 sunt de constănţeni

Potrivit Serviciului Teritorial Anticorupţie Constanţa, de la începutul anului au fost trimise în judecată pentru fapte de corupţie 302 de persoane, dintre care, 266 sunt de constănţeni angajaţi în cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA).

Dintre aceştia, 21 de persoane cu funcţii de conducere se află deja sub urmărire penală. Potrivit anchetatorilor, cele mai numeroase infracţiuni comise de oamenii legii sunt luarea de mită şi traficul de influenţă.

Pentru a stopa fenomenul, Ministerul Internelor şi Reformei Administrative a pus la dispoziţia cetăţenilor, care vor să sesizeze fapte de corupţie săvârşite de personalul ministerului, Linia Verde Anticorupţie - 0 800. 806.806. Potrivit statisticilor, Constanţa se află în topul oraşelor cu cea mai mare infracţionalitate în rândul angajaţilor structurii MIRA în teritoriu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite