Poliţistele în acţiune la Bistriţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai frumoase poliţiste din Ardeal muncesc la Bistriţa. Ele vor apărea într-un calendar de promovare a instituţiei. Lăsând la o parte postura serioasă de apărătoare ale legii, cinci poliţiste din Bistriţa au participat, vineri, la o şedintă foto.

La Bistriţa o amendă se încasează mai uşor. Mai ales dacă agentul constator este o femeie. Faptul că reprezentanta sexului slab este şi frumoasă se înţelege de la sine. Sau cel puţin aşa susţin iniţiatorii proiectului de realizarea a unui calendar de promovare a instituţiei.

Cele 12 femei alese pentru a reprezenta Poliţia Bistriţa într-o ipostază sexy au fost selectate aleator, ne spune Adrian Crăciunescu, preşedintele sindicatului Pro Lex şi cel care a venit cu ideea realizării unui astfel de calendar.
De la birou la studiou

Vineri, cinci dintre cele 12 poliţiste din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie au participat la o şedintă foto în vederea lansării unui calendar în luna decembrie. Deşi lucrează la serviciile de criminalistică, ordine publică, evidenţă operativă, dar şi circulaţie, fetele s-au înţeles bine cu obiectivul camerei de luat vederi.

Chiar dacă, la început au avut emoţii şi au intrat la machiaj cu strângere de inimă, ulterior atmosfera a devenit mai relaxantă. Urmând cu stricteţe indicaţiile fotografului, fetele s-au comportat ca adevărate fotomodele, intrandu-şi pe deplin în rol.

„La Bistriţa sunt cele mai frumoase poliţiste”

„Este o idee foarte bună că s-a ales o astfel de metodă şi am acceptat să pozez, pentru că, reprezintă şi un atu pentru mine şi pentru funcţia pe care o deţin”, mărturiseşte Maria Motântan, poliţistă de trei ani, în cadrul Serviciului de Ordine Publică.

„Nu sunt fotomodel”


Claudia Creţa, din cadrul Biroului Poliţiei Rurale, suţine că „nu sunt fotomodel, iar calendarul e pentru ca vrem să promovăm femeia poliţist şi vrem să schimbăm prejudecăţile unora.

A fost destul de greu la început, însa, oricum la Bistriţa sunt cele mai frumoase poliţiste”. Fetele sunt de părere că instituţia din care fac parte trebuie să îl facă pe cetăţean să aibă încredere şi să apeleze oricând la serviciile ei.

Promovarea instituţiei

Adrian Crăciunescu, preşedintele sindicatului Pro Lex a declarat că la alegerea „modelelor” nu s-a urmărit îndeplinirea unor standarde de frumuseţe. Ele au fost „urmărite” fără a şti că se pune la cale realizarea unui calendar.

Vestea iniţierii proiectului a fost bine primită de către colegii din poliţia bistriţeană. Iniţial s-a anunţat că vor fi tipărite 200 de calendare, care vor fi distribuite gratuit membrilor de sindicat, dar şi partenerilor instituţiei, însă datorită numărului mare de solicitări, Adrian Crăciunescu a precizat că numarul acestora va fi dublat.

Deşi nu vor obţine un venit suplimentar din această acţiune, fetele consideră că aceasta experienţă a fost una frumoasă, acordându-le mai multă încredere în ele.

Promovarea instituţiei

Adrian Crăciunescu, preşedintele sindicatului Pro Lex şi cel care a venit cu ideea realizării unui astfel de calendar susţine că obiectivul acestei acţiuni este acela de a îmbunătăţi imaginea instituţiei. Poliţistul susţine ca acesta reprezintă un prim pas, urmând ca în fiecare an să apară un astfel de calendar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite