Poliţist trimis în judecată pentru mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Timiş, Alin Panduru, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru că a pretins

Un poliţist de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Timiş, Alin Panduru, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru că a pretins şi primit mită de la un bărbat care avea dosar de cercetare penală. Poliţistul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de corupţie, luare de mită şi trafic de influenţă. El a fost denunţat tocmai de persoana de la care, timp de un an, a solicitat tot felul de servicii.

"Poliţistul avea în instrumentare un dosar pe numele unui bărbat de la care a pretins şi primit diverse servicii. După ce a transferat dosarul la cercetări penale, a pretins şi primit în continuare diferite obiecte, plasme TV, memorii de calculator, dându-i de înţeles celui cercetat că va interveni în favoarea sa la poliţişti şi procurori", a spus şeful DNA Timişoara, Vlad Speriusi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite