Poliţist înjunghiat de un soţ certăreţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist a fost înjunghiat în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce încerca să medieze un scandal izbucnit între doi soţi. Incidentul s-a petrecut în localitatea timişeană Remetea

Un poliţist a fost înjunghiat în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce încerca să medieze un scandal izbucnit între doi soţi. Incidentul s-a petrecut în localitatea timişeană Remetea Mare. Victima a fost internată de urgenţă la Spitalul Municipal Timişoara, iar agresorul a fost găsit într-o fântână, după mai multe ore de căutări. O ceartă violentă a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, între soţii Vasile şi Lucia D. Bătută de soţ, femeia i-a cerut unui vecin să o ducă la Timişoara, la un medic legist. Supărat că vecinul a intervenit în problemele sale, Vasile s-a dus acasă la el, pus pe harţă. El nu a găsit-o însă decât pe soţia vecinului, împreună cu copilul ei, ceea ce nu l-a împiedicat să facă scandal şi să o ameninţe. Speriată, femeia l-a sunat pe şeful de post, agentul-şef adjunct Daniel Valentin Pupăză, care a venit urgent şi a încercat să-l liniştească pe scandalagiul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Două focuri de armă
"Profitând de o clipă de neatenţie a poliţistului, D. Vasile a scos un cuţit şi i-a aplicat acestuia o lovitură în spate. Deoarece agresorul a încercat să lovească şi a doua oară poliţistul căzut la pământ, acesta din urmă a scos pistolul din dotare şi a tras două focuri de armă la nivelul picioarelor, fără însă a exista certitudinea ca unul dintre cele două cartuşe să-l fi nimerit", a declarat şerban Pittner, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş. Poliţistul, găsit de colegii săi căzut la pământ, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Timişoara. Cel care l-a înjunghiat a dispărut însă fără urmă, în aceeaşi noapte.
Scos din fântână cu pompierii militari
Cel care l-a înjunghiat pe şeful de post din comuna Maşloc a fost găsit însă ieri de poliţiştii timişeni, după mai multe ore de căutări. Se pare că acesta a încercat să se sinucidă după furtunoasa noapte precedentă. El a fost găsit într-o fântână din apropiere. "A fost scos cu pompierii militari. A încercat să se sinucidă, dar apa era prea mică. Din păcate pentru el, s-a lovit cu capul de fântână în cădere", a afirmat comisarul şerban Pittner. Agresorul şefului de post a murit în după-amiaza zilei de ieri.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite