Poliţist comunitar campion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul gorjean Petrişor Gănănău, angajat al Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, va participa luna viitoare la Campionatul European de Box de la Liverpool, Anglia. Încă din luna iunie de

Pugilistul gorjean Petrişor Gănănău, angajat al Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, va participa luna viitoare la Campionatul European de Box de la Liverpool, Anglia.

Încă din luna iunie de când s-a angajat la Poliţia Comunitară, Gănănău se ocupă de pregătirea fizică a colegilor comunitari, alături de care face multiple antrenamente, fiind singurul boxer din România, la categoria 91 de kilograme, care a reuşit să se califice la acest campionat european. Pugilistul şi-a luat două săptămâni de concediu pentru a se putea antrena la Bacău, după care va pleca la concurs.

Colegii îl susţin şi încearcă să-l ajute financiar. „Are nevoie de cel puţin 2.000 de euro şi îi voi căuta sponsori pentru că federaţia nu îi asigură cheltuielile pentru campionat. Acest băiat merită să fie sprijinit, este o valoare şi va face o imagine bună pentru acest oraş şi pentru Poliţia Comunitară Târgu Jiu“, a declarat şeful Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, Ion Tudor.

În luna iulie, consilierii municipali au decis să-l premieze pe pugilist cu 3.000 de lei, pentru rezultatele deosebite obţinute în competiţiile sportive la care a participat. Suma a fost alocată şi ca urmare a faptului că sportivul a obţinut locul întâi şi Centura de Aur la Turneul Internaţional de Box, desfăşurat în iulie la Constanţa.

Gorjeanul în vârstă de 24 de ani are în palmares zeci de titluri de campion şi vicecampion la diferite categorii. El a fost desemnat, nu mai puţin de opt ori, campion naţional.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite