Şeful Poliţiei Sibiu: un copil mort şi altul amnezic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful Poliţiei Sibiu: un copil mort  şi altul amnezic
Şeful Poliţiei Sibiu: un copil mort şi altul amnezic

Horaţiu (19 ani) şi fratele său mai mare, Dacian (21 de ani), fiii comisarului-şef Constantin Muţiu, au fost implicaţi într-un accident rutier pe drumul dintre Poplaca şi Sibiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, alături de alţi doi prieteni. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Mai citeşte şi:


Dacian a murit pe loc. Şeful Poliţiei, prezent la locul accidentului, a izbucnit la un moment dat, spunându-le colegilor că fiii lui nu aveau ce căuta la Poplaca,  pentru că nu ar fi avut prieteni acolo. „Le-am spus să nu iasă, că aveam parastas mâine (n.r. sâmbătă)“,  a spus comisarul-şef. Tinerii ar fi mers, în cursul zilei la parastasul organizat pentru unul dintre bunicii lor.

Fratele mai mic al lui Dacian, Horaţiu a suferit o fractură de femur, un traumatism cranio-cerebral şi alte numeroase contuzii.

„Prezintă un hematom în zona temporală stângă, cu amnezie, dar acest lucru este normal la astfel de şocuri. Memoria poate să revină pe parcurs sau nu“, a declarat medicul Mirela Bădescu. Potrivit unor apropiaţi ai familiei, tânărul este în afara oricărui pericol, dar încă nu a aflat că fratele lui a murit.

Pe reţeaua socială Hi5, Dacian Muţiu avea aproape o mie de prieteni. De sâmbătă dimineaţă, mesajele curg. „Încă nu-mi vine să cred că nu mai eşti printre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace“, a scris Petruţa.

Şoferul vinovat de accident, Lucian Ciobotariu, şi pasagerul din dreapta, Ionuţ Toader, de 21 de ani, cel mai bun prieten al lui Dacian, au scăpat doar cu lovituri şi zgârieturi. Lucian este în stare de şoc, după accident, şi va fi cercetat pentru omor din culpă. El a rămas fără permisul obţinut cu două zile înainte de accident. Bunica băiatului, Paraschiva Ciobotariu, a spus despre situaţia nepotului ei doar că: „Dumnezeu le vede pe toate şi ne rânduieşte viaţa cu bucurii şi necazuri“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite