Fiul şefului Poliţiei a murit într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul şefului Poliţiei municipiului Sibiu a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un teribil accident de circulaţie, produs pe drumul care leagă Sibiul de Poplaca.

 Dacian Muţiu (21 de ani) se afla împreună cu fratele său, Horaţiu Muţiu (19 ani), pe bancheta din spate a autoturismului Volkswagen Passat condus de prietenul lor Laurenţiu Ciobotariu (18 ani).

Tânărul şofer avea permisul luat în urmă cu numai două zile şi împreună cu băieţii comisarului-şef Constantin Muţiu şi un alt prieten mergeau ieri-noapte, la ora 1.00, spre Poplaca, unde vroiau să petreacă la o cabană. Fără experienţă în condus, tânărul de la volan a apăsat prea tare pe acceleraţie şi, într-o curbă periculoasă, nu a mai putut lua virajul, a lovit parapetul de la marginea şoselei şi s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

Dacian Muţiu, student în anul II la facultate, a murit pe loc, în timp ce fratele său a scăpat cu o fractură de femur şi un traumatism cranian. „Dacian era un tânăr plin de viaţă, cu mulţi prieteni, deschis, jovial, nu pot să cred că nu mai este“, a spus Andreea, o vecină a familiei Muţiu.

Şoferul riscă să fie condamnat pentru omor din culpă. El şi pasagerul din dreapta nu au avut nevoie de spitalizare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite