Bucureşti: O maşină a intrat într-o terasă. Poliţia anunţă victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: O maşină a intrat într-o terasă. Poliţia anunţă victime
Bucureşti: O maşină a intrat într-o terasă. Poliţia anunţă victime

O maşină a intrat într-o terasă pe lângă Parcul Moghioroş, din cartierul Drumul Taberei. Cinci persoane au fost rănite uşor în urma accidentului. Click aici pentru FOTOGALERIE.

UPDATE Alcooltestul a demonstrat că şoferul BMW-ului nu consumase băuturi alcoolice.  În accident a fost avariat grav un Logan, au fost distruse câteva mese de la terasă, iar pietrele care au căzut din parapet au avariat un Audi Q7 parcat în apropiere.

UPDATE 
Cinci persoane au suferit răni uşoare în urma accidentului de luni seară din cartierul bucureştean Drumul Taberei, însă niciuna nu a acceptat să fie dusă la spital, a declarat, pentru NewsIn, şeful SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa. Pe lângă acestea, persoana din maşină, din dreapta şoferului, a fost uşor rănită.

"Răniţii au suferit diferite contuzii uşoare şi au refuzat să să meargă la spital", a precizat Opriţa.

Potrivit martorilor, la terasă, pe rândul de mese de lângă stradă nu se aflau clienţi. Tot martorii au declarat că şoferul avea viteză foarte mare şi nu a mai putut să evite accidentul, deşi pusese frână cu mult înainte de impact.

UPDATE 
Şoferul care a făcut accidentul din Drumul Taberei primise 20 de sancţiuni, a obţinut carnetul de conducere în 2006 şi are 29 de ani, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Din primele date se pare ca posesorul unui BMW a incercat să facă o depăşire pe partea dreaptă, dar maşina a derapat şi a intrat în parapetul terasei Azzuro. Cărămizi din acest parapet au căzut pe cele două persoane, rănindu-le. Ciocan nu a putut preciza în ce stare de sănătatea se află victimele.

Poliţia anunţă că două persoane au fost rănite în urma accidentului.

"Se pare că şoferul maşinii a pierdut controlul volanului", a declarat Christian Ciocan. 

Poliţia Capitalei a precizat că un BMW înmatriculat în Bucureşti venea dinspre Valea Ialomiţei spre Piaţa Moghioroş,


Vom reveni cu amănunte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite