Autorii atrocităţii de pe insula Csepel din Budapesta au fost arestaţi. Vezi aici ce a declarat românul care a scăpat cu viaţă după ce a fost îngropat e viu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Ungaria anunţă astăzi, în ediţiile online, că un sârb şi doi maghiari, care sunt suspecţi că au îngropat persoanele deoarece aceştia nu au vrut să le ofere codul PIN de la cardul bancar, au fost reţinuţi de către autorităţi.

Conform presei internaţionale, sârbul şi-a recunoscut faptele şi i-a condus pe anchetatori la locul în care îşi îngropa victimele, afirmând că mai întâi se împrietenea cu victimele, apoi le ademenea într-o cursă şi le fura cardurile bancare. O publicaţie maghiară a afirmat că sârbul ar putea face parte din grupul paramilitar „Tigrii lui Arkan“, condus de Zeljko Raznatovic, dar poliţia ungară nu doreşte să facă publice informaţiile din acest dosar.

Românul care a reuşit să scape cu viaţă după ce a fost îngropat de viu de sârb a povestit prin ce a trecut, afirmând că ieşise la un grătar în pădure. El a afirmat că sârbul l-a invitat în pădure pentru a se relaxa alături de un cuplu de maghiari, dar după ce au băut câteva beri cei trei s-au năpustit asupra lui. Românul din Târgu-Mureş a adăugat că după ce l-au bătut şi i-au luat toate obiectele de valoare, agresorii l-au aruncat într-o groapă care era deja săpată şi l-au îngropat de viu. Norocul lui a fost că l-au îngropat doar până la gât, pentru ca el să poată vorbi şi să le spună codul PIN al cardului bancar.

image

Victima a spus că răpitorii au lăsat un câine să-l păzească, dar a reuşit să scape şi a fugit la poliţie. Acesta a mai afirmat că deşi era plin de sânge şi noroi, nimeni nu a dorit să-l ajute.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite