Poliţia Timişoara se confruntă cu un val de violuri fictive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Timişoara se confruntă cu un val de violuri fictive
Poliţia Timişoara se confruntă cu un val de violuri fictive

Jumătate din reclamaţii s-au dovedit a fi partide de amor sau simple prestări de servicii

Zeci de adolescente şi prostituate reclamă că au fost agresate sexual ca să câştige bani de pe urma „violatorilor”.

Jumătate dintre violurile reclamate la Poliţia Timişoara nu se confirmă, afirmă şeful instituţiei, comisarul-şef Sabin Bogoşel. „Tinerele vor să câştige bani de pe urma băieţilor. Depun plângere penală ca să scoată 50, 100 sau 1.000 de lei de la cei cu care întreţin relaţii sexuale”, a declarat şeful Poliţiei Timişoara.

De la începutul anului au fost reclamate patru violuri care s-au dovedit fictive, iar anul trecut au mai fost înregistrate încă 11 astfel de reclamaţii. După câteva zile de cercetări, oamenii legii află că violul a fost de fapt o noapte pasională de amor, împărtăşită de ambele părţi. Legea le permite tinerelor să-şi retragă plângerea în orice moment, poliţiştii fiind obligaţi să înceteze cercetările.

O minoră a fost adusă recent de rude să reclame că a fost violată de trei indivizi. Din certificatul medico-legal reieşea că nu a fost agresată sexual, dar fratele ei era foarte revoltat. „Mi-a zis: «Ce, eu nu câştig nimic la afacerea asta?» Familia fetei m-a amenintat că îi scoate încă un certificat medico-legal. De parcă la al doilea ieşea violul”, a mai spus comisarul Bogoşel. Adolescentele între 12 şi 17 ani reclamă că sunt violate pentru că îşi petrec nopţile cu iubiţii şi uită să treacă pe acasă, iar părinţii sunt convinşi că fetele lor spun adevărul.

Prostituatele îşi reclamă şi ele frecvent clienţii. O traseistă a pus două săptămâni poliţiştii pe drumuri. Ulterior s-a dovedit că soţul ei era peştele, iar ea stătea la agăţat de clienţi pe Calea Aradului cu copilul în braţe.

Scuze
De frică, adolescentele spun părinţilor că au fost violate de iubiţii lor

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite