Şeful de patrimoniu al U. Politehnica Bucureşti: „Am schimbat 12 administratori până acum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful de patrimoniu al U. Politehnica Bucureşti: „Am schimbat 12 administratori până acum“
Şeful de patrimoniu al U. Politehnica Bucureşti: „Am schimbat 12 administratori până acum“

Reprezentanţii Universităţii Politehnica Bucureşti care se ocupă de cămine vorbesc pentru „Adevărul de Seară“ despre cazul „Sex pentru cazare“ şi despre şpăgi.

Citiţi şi:

Directorul de întreţinere patrimoniu al instituţiei, Constantin Zaharia, care este şeful administratorilor din căminele studenţeşti Regie şi Leu, consideră că administratorul de la Agronomie are probleme psihice din moment ce i-a făcut avansuri unei tinere care ar fi putut să-i fie nu numai fiică, ci nepoată. “Nu este posibil ca un bărbat de 61 de ani să-i facă avansuri unei tinere de 21 de ani. Eu nu-l văd ca pe un om întreg la minte, altfel nu putea avea astfel de gesturi. Este prea murdară intenţia lui! Foarte probabil să se fi culcat şi cu alte tinere”, a declarat directorul.

„I-am pus în gardă“
Dacă un astfel de administrator ar fi fost în subordinea sa, Zaharia spune că nici măcar nu ar fi aşteptat să se mai întrunească senatul universităţii pentru a analiza cazul, ci ar fi fost demis imediat. “Am această funcţie de un an şi jumătate şi până acum am schimbat 12 administratori. Şi asta pentru abateri mai puţin grave, de genul că nu era curăţenie în cămin sau că au lipsit de la serviciu. Unul singur am prins luând şpagă“, a precizat Zaharia.

Imediat după apariţia articolelor din „Adevărul de Seară“, directorul le-a făcut instructajul administratorilor celor 28 de cămine studenţeşti ale Politehnicii. „I-am pus în gardă să se comporte exemplar. Nu iert pe nimeni. Disciplina e foarte importantă pentru mine“, a mai spus Zaharia.

Mai citiţi şi:


„Nu e normal să găsim fete în camerele băieţilor“

El a adăugat că după articolele din ziarul nostru, conducerea universităţii a decis ca din acest an studenţii prinşi că îşi vor vinde camerele vor fi exmatriculaţi din facultate. „Vom face din ce în ce mai multe razii. De asemenea, vom lucra şi la regulamentul de ordine. Nu e normal să găsim fete din afara căminului, la miezul nopţii, în camerele băieţilor. O să stabilim până la ce oră pot fi făcute vizite“, a mai declarat reprezentantul Universităţii Politehnica.

Şi administratorul căminului P 4 din complexul Regie, Gabriela Ghiculescu, susţine că un astfel de om, precum administratorul din Agronomie, trebuia dat afară din universitate, pentru că gestul său a adus prejudicii instituţiei. „Administratorii nu pot face cazări. La noi de asta se ocupă decanatul facultăţilor. Noi nu avem nicio putere“, a declarat Ghiculescu.

Citiţi în „Adevărul de Seară“ de mâine opiniile administratorilor din căminele Universităţii din Bucureşti

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite