Politehnica Iaşi, cu un picior în groapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

apuce pentru a găsi sponsori. După întâlnirea de ieri cu Ionuţ Popa, prefectul Radu Prisăcaru a promis că va aduce investitori la club."Ne aflăm într-un impas financiar total", aşa a

apuce pentru a găsi sponsori. După întâlnirea de ieri cu Ionuţ Popa, prefectul Radu Prisăcaru a promis că va aduce investitori la club.
"Ne aflăm într-un impas financiar total", aşa a caracterizat antrenorul Ionuţ Popa situaţia de la clubul de fotbal Politehnica, cu doar câteva zile înainte de începerea campionatului. Aflată în imposibilitatea de a primi fonduri de la primărie, ca urmare a opoziţiei prefecturii, conducerea clubului se vede nevoită să apeleze la soluţii de criză pentru a aduce sponsori la club. "Am început mai de mult să căutăm un sponsor principal, dar nimeni nu s-a arătat interesat. O ultimă soluţie la care am apelat a fost un anunţ în ziarele locale. Poate aşa va veni cineva", a declarat Sorin Boca, preşedintele clubului, care a adăugat însă că echipa ar putea juca, în primele meciuri, fără sponsor pe tricouri.
Situaţia este cu atât mai disperată cu cât, spun şefii clubului, Poli ar putea pierde câţiva jucători, deoarece nu i-a plătit de mai bine de două luni. "Avem câţiva jucători care ar putea face cerere să plece, pentru că nu şi-au primit drepturile financiare de peste 60 de zile. Nu vreau să mă gândesc la această posibilitate", a declarat Ionuţ Popa.

Soţia prefectului va investi la Poli
În urma întâlnirii pe care a avut-o ieri cu prefectul Radu Prisăcaru, Popa şi-a exprimat speranţa că situaţia de la Poli se va îmbunătăţi în scurt timp. "Am vorbit cu prefectul şi i-am solicitat ca, împreună cu primăria, să scoată clubul din starea în care se află. Mi-a spus că va aduce mai mulţi investitori la Poli", a mai spus Ionuţ Popa. Pe de altă parte, prefectul de Iaşi a anunţat ieri că soţia sa, care deţine un salon de înfrumuseţare, va contribui cu bani la club. "Atât cât vor plăti şi alţi oameni de afaceri din Iaşi pentru reclamă pe stadion, atât va da şi soţia mea", a precizat reprezentantul guvernului în teritoriu.
În ciuda problemelor financiare ale clubului Politehnica Iaşi, primarul Gheorghe Nichita este optimist în legătură cu parcursul echipei în campionatul de fotbal. În timp ce şefii grupării îşi propun evitarea retrogradării, primarul vrea ca echipa din Copou să se lupte pentru primele şase locuri. "Sper că vom reuşi să ne clasăm printre primele şase echipe din campionat", a declarat Gheorghe Nichita.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite