Iarna grea duce Ziua Îndrăgostiţilor în staţiunile montane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii au pregătit oferte speciale pentru cei care vor să-şi petreacă Sfântul Valentin la înălţime. Temperaturile ridicate nu-i sperie pe administratorii de pensiuni şi de hoteluri. Ei speră ca zăpada din belşug să le aducă mulţi turişti, deşi preţurile nu sunt tocmai mici.

Pe Valea Prahovei, hotelierii spun că preţurile la cazare sunt mai mari în această perioadă, însă, ca bonus, turiştii primesc cine romantice şi servicii pentru relaxare.

„Luna februarie se anunţă aglomerată. Sunt foarte multe cupluri care vor să petreacă într-un mod special Ziua Îndrăgostiţilor, 14 februarie, la munte. În această perioadă ne bucurăm de zăpadă, aşa că proprietarii de pensiuni vor crea o atmosferă inedită pentru musafirii lor. Vor fi focuri de tabără, grătare pe zăpadă şi plimbări cu sania sau pe jos pentru cei care preferă mişcarea în aer liber", a spus Mioara Stoian, preşedinte ANTREC Braşov.

În Sinaia, la Cota 1400, un cuplu trebuie să plătească 500 de lei pentru două nopţi de cazare. Îndrăgostiţii au parte de o masă festivă, la lumina lumânărilor, dar şi de mic dejun inclus în preţ.

La hotelurile de patru stele din Poiana Braşov, perechile care vin să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor au parte de tratamente SPA şi de intrări gratis la piscină. Preţul unui minisejur variază între 300 şi 500 de euro de cuplu.

Cei care doresc să-şi prelungească şederea beneficiază de reduceri pentru zilele de cazare din cursul săptămânii.
Turiştii care vor să uite de gerul de afară pot petrece Ziua Îndrăgostiţilor la 30 de grade Celsius, într-un complex acvatic din Braşov. Şi aici, cuplurilor li se pregătesc surprize şi concursuri cu premii. Chiar dacă nu este o sărbătoare autentic românească, nici proprietarii de pensiuni din zona Bran-Moeciu nu uită să îşi înveselească musafirii de Sfântul Valentin. Aceştia organizează plimbări cu sania trasă de cai şi picnicuri pe zăpadă.

Petreceri cu premii în vacanţe gratuite

În Sinaia, cea mai aglomerată staţiune de pe Valea Prahovei, Sfântul Valentin va fi aşteptat de turişti mai ales în cluburi. De pildă, iubăreţii care îşi vor petrece ziua la Old Nick Pub vor avea parte sâmbătă seara de „Red party". Tot clubul va fi decorat în roşu, iar cocktailurile vor fi şi acestea în culoarea dragostei. Petrecăreţii vor avea parte şi de concursuri cu un premiu constând într-un weekend gratuit la un hotel din staţiune.

Hotelul Sinaia oferă clienţilor de Ziua Îndrăgostiţilor un pachet special. Două nopţi de cazare vor costa 285 de lei, iar cei care vor dori să stea patru nopţi vor plăti 399 de lei, tariful unui sejur de trei nopţi.

Preţul include mic dejun, o cină romantică la restaurantul hotelului, intrare la Club Fusion, o sticlă de vin şi acces la piscină şi la sala de fitness. „Lumea a început deja să se intereseze de ofertele speciale pe care le avem de Sfântul Valentin, dar până acum nu s-au făcut prea multe rezervări. Aşteptăm ca în perioada următoare să vină mai mulţi clienţi", spune Ciprian Stanciu, agent de turism la Hotelul Sinaia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite