Europenii se spală cu şampoane făcute la Urlaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabrica de la Urlaţi va începe producţia în aprilie
Fabrica de la Urlaţi va începe producţia în aprilie

Oraşul Urlaţi, aflat la 20 de kilometri de Ploieşti, va deveni, din această primăvară, un punct important pe piaţa europeană a şampoanelor.

Din aprilie, va începe producţia fabrica deschisă de Procter&Gamble în Parcul Industrial al oraşului cu 10.000 de locuitori. Şampoanele Head & Shoulders, Pantene şi Wash & Go vor fi exportate în ţări din Europa Centrală şi de Est, dar şi în Turcia.

„În acest moment, fabrica P&G de la Urlaţi are 140 de angajaţi, urmând ca în cursul acestui an să mai angajăm în jur de 80 de persoane. Căutăm operatori de linie şi logistică, operatori de calitate şi ingineri", ne-a declarat Cornelia Sofronie Piţigoi, reprezentanta firmei. Doritorii pot posta CV-uri direct pe site-ul www.pgurlati.ro.

Peste 50% din cei angajaţi la fabrică sunt din Urlaţi. „Oraşul a fost ales dintr-o listă de posibile locaţii, după o analiză atentă. Au fost evaluate mai multe aspecte, precum poziţia strategică în regiune şi forţa de muncă foarte bine pregătită", a mai spus Piţigoi. Valoarea investiţiei se ridică la 100 de milioane de dolari.

Anul acesta, firma va trebui să contribuie la bugetul local cu aproximativ un milion de lei, sumă care reprezintă impozitul pe clădiri şi care înseamnă 4% din bugetul de 22,8 milioane de lei al localităţii.

„Cu banii pe care îi vom primi de la Procter&Gamble vom continua procesul de asfaltare a străzilor pe care l-am început în zona de vest a oraşului", a spus primarul Marian Măchiţescu.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite