Ploieştenii vor covor roşu la biserică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nunţile din acest an se poartă covorul roşu la biserică şi artificiile. Preţurile cerute de firmele care organizează astfel de evenimente pornesc de la 2.500 de lei şi ajung până la 10.000 de lei, în funcţie de serviciile cerute de client.

Invitaţii, decoraţiuni din baloane, aranjamente pentru scaune şi mese, transport, DJ, filmare, covor roşu la biserică şi artificii. Acestea sunt serviciile cele mai căutate de ploieştenii care vor să-şi pună pirostriile şi sunt dispuşi să plătească pentru ca cea mai importantă zi din viaţa lor să fie organizată ca la carte. “Majoritatea clienţilor ne cer îmbrăcarea scaunelor şi a meselor cu huse. Anul acesta se preferă nuanţele de verde, lila, portocaliu, grena, spre deosebire de anul trecut când a predominat auriul”, ne-a spus reprezentantul firmei Event Decor, Cristina Sîrbu. Şi decoraţiunile cu baloane sunt la mare căutare. Acestea pot fi realizate în formă de inimă, arcadă sau stâlpi, de o singură culoare sau nuanţe combinate, cum ar fi roşu cu alb, alb cu portocaliu sau mov cu galben.

La modă anul acesta, după cum susţin specialiştii în domeniu, sunt covorul roşu întins în faţa bisericii, încadrat de o parte şi de alta de aranjamente de flori naturale şi focul de artificii. “Multe persoane sunt interesate şi de momentul intrării în biserică. Putem realiza un aranjament format dintr-un covor roşu şi şase stâlpi de fier forjat cu flori naturale la un preţ de 250 de lei”, spune Cristina Sîrbu.

Şi artificiile sunt la mare modă anul acesta. “Există tot mai multe cupluri care vor să se bucure de artificii în noaptea nunţii. Un foc de artificii de 7-10 minute costă în jur de 20 de milioane de lei vechi”, spune managerul firmei Temple Media, Dan Chiorcioiu. Datorită solicitărilor venite în acest sens de la ploieşteni, reprezentanta Event Decor ne-a spus că firma sa va putea oferi acest serviciu din aprilie, după ce angajaţii vor urma cursuri specializate în domeniu.

DJ în locul lăutarilor

 Din cauza preţurilor destul de ridicate, adică peste 1.000 de euro, ploieştenii au început să renunţe la lăutari şi să prefere DJ-ii. “Preţul unui DJ porneşte de la 600 de lei şi poate ajunge până la sute de euro, în funcţie de valoarea acestuia şi de echipamentul folosit”, spune managerul Temple Media. Muzica preferată de miri este diversă, de la manele, până la muzică popular. Majoritatea aleg o varietate de genuri musicale, astfel încât toata lumea să se simtă bine.

Înregistrarea  evenimentului se poate face în sistem digital cu o cameră profesională Canon şi se livrează in format DVD, cu montaj profesional şi un rezumat prelucrat cu efecte speciale şi fundal muzical la alegere. Totul costă 950 lei.
Majoritatea firmelor oferă clienţilor şi servicii de transport. Închirierea unei limuzine în ziua nunţii costă aproximativ 125 de euro/oră, dar în Ploieşti există doar două astfel de maşini. Pentru închirierea altei maşini din Bucureşti sau Braşov, pe lângă preţul menţionat, se mai adaugă şi costurile de deplasare care se ridică la 1 euro/km, dus-întors, ceea ce înseamnă în jur de 100-200 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite