Braşov: Concert de motoare pe Platoul Trei Brazi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Concert de motoare pe Platoul Trei Brazi
Braşov: Concert de motoare pe Platoul Trei Brazi

Peste 6.000 de motociclişti s-au adunat, ieri, la Predeal, unde are loc prima ediţie a East European Motor Show 2009. Vremea nu a fost prea prietenoasă şi a plouat, dar bikerii nu au renunţat la defilarea de motoare, aşa că startul s-a dat la ora 13.00, de pe Platoul Trei Brazi, şi s-a încheiat la Clăbucet.

La marea defilare au participat peste 2000 de motoare, spre deliciul publicului adunat de-a lungul traseului străbătut de participanţi. Printre renumiţii motociclişti adunaţi la Predeal s-a numărat şi Nea Liche, din Mureş care de 40 de ani conduce motoare şi care s-a autodeclarat drept “cel mai vârstnic biker” din competiţie.

„Am un BMW, dar merg încet cu el pentru că la pensia mea nu îmi permit să iau amenzi de circulaţie. Trec mulţi motociclişti pe lângă mine, însă bravo lor că nu le este frică de amenzi şi că sunt nonconformişti”, a spus bărbatul.

Organizatorii au pregătit numeroase concursuri la care bikerii şi-au demonstrat măiestria. A fost un concurs de băut bere, un altul de cărat greutăţi cu motorul şi un concurs de slow riding la care participanţii au trebuit să demonstreze că pot merge şi încet cu motorul.

Pentru că tatuajele sunt preferate de iubitorii de motoare, pe Platoul de la Trei Brazi a fost amplasat un cort în care cei care doreau să-şi facă un tatuaj permanent puteau să-şi realizeze visul contra-cost, oferind specialiştilor de la 60 de lei până la sute de euro, în funcţie de modelul ales.

„Berea şi vodca dictează ordinea“

Pentru cei care au participat la marea întrunire a motocicliştilor au fost pregătiţi mititei care puteau fi cumpăraţi cu doi lei bucata, frigărui al căror preţ începea de la cinci lei, porc la proţap cu opt lei, dar şi nelipsita bere la pahar care costa doar trei lei. Vinul se vindea la sticlă, cu preţuri cuprinse între 26 şi 36 de lei.

image

Mirela, una dintre cele mai aplaudate concurente

„Berea şi vodca dicteaza ordinea. E frumos ca ne întâlnim cu toţi prietenii din ţară”, a spus un tânăr venit din Chişinău.
Evenimentul se va încheia astăzi. Organizatorii speră ca vremea să fie frumoasă şi la manifestare să se strângă peste 9.000 de bikeri. Mai ales că sunt programate decernări de premii, prezentarea următoarelor ediţiei din 2010 şi demonstraţii de cross.

Concursuri cu femei frumoase

De la manifestare nu au lipsit concursurile cu şi pentru fetele pasionate de motoare. Concursul Miss Motor a adunat în faţa scenei sute de bikeri dornici să le admire pe cele patru participante la concurs. Furori au făcut însă trei dansatoare care au urcat pe scenă dezbrăcate, având corpurile frumos pictate.

Noaptea, participanţii au avut parte de un show streptease şi de demonstraţii de lupte între femei. La o astfel de manifestare nu au lipsit concertele rock. Au urcat pe scenă trupele „Fortunateller”, „Guerillas”, „Interzis”, „9,7 Richter”, „Black Jack”, „True Mind” şi „Truper”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite