Plângere penală împotriva elevului care şi-a agresat colega de clasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii Adinei Ceauşescu, eleva de 12 ani din Novaci, dată cu capul de pereţi de unul dintre colegii săi, au depus plângere penală împotriva agresorului şi cer familiei elevului achitarea

Părinţii Adinei Ceauşescu, eleva de 12 ani din Novaci, dată cu capul de pereţi de unul dintre colegii săi, au depus plângere penală împotriva agresorului şi cer familiei elevului achitarea cheltuielilor de spitalizare. „Fata mea a primit de la medicul legist între 25 şi 30 de zile de spitalizare şi îngrijiri medicale.

Noi vom da în judecată familia băiatului şi cerem despăgubiri“, a spus mama fetiţei, Tatiana Ceauşescu. Până acum, elevul-bătăuş a fost scos la careul organizat special pentru a face cât mai cunoscut incidentul în urma căruia Adina Ceauşescu s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral. Băiatului îi va fi, de asemenea, scăzut un punct din nota la purtare, acestea fiind măsurile care se pot lua în astfel de cazuri. Având în vedere că starea fetei s-a îmbunătăţit, eleva de clasa a V-a s-ar putea întoarce la şcoală în 10 zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite