Piteşti: Ucis pentru că nu a vrut să facă pârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crimă în comuna Râca, în ziua de Mucenici! O femeie şi-a înjunghiat bărbatul cu un cuţit în inimă, când acesta a vrut să o strângă de gât. Totul a pornit de la o banală ceartă stropită cu alcool, femeia deranjându-l pe bărbat pentru a face pârtie în curte.

O femeie din comuna Râca şi-a înjunghiat, aseară, concubinul, cu un cuţit în inimă. Mariana Mocanu, în vârstă de 45 de ani, îi ţinea companie bărbatului, în bucătărie, unde acesta se cinstea cu cele 40 de pahare cu vin, de Mucenici. La un moment dat, femeia i-a spus lui Marian Stoian, de 43 de ani, să lase băutura şi să iasă în curte, să facă pârtie, pentru că nu mai poate să deschidă nici poarta din cauza zăpezii. Atât i-a trebuit, că bărbatul a sărit ca ars. Între cei doi s-a iscat imediat scandalul şi bărbatul a vrut să o strângă de gât, a declarat Mariana Mocanu, în faţa poliţiştilor. Ca să-şi apere pielea, femeia a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat. Lovitura i-a fost fatală.

Martoră l-a cumplita scenă a fost mama victimei, Ioana Stoian, în vârstă de 78 de ani. Femeia este oarbă, dar a auzit tot ce s-a întâmplat. Speriată, bătrâna a ieşit în curte şi a strigat la vecini. Mariana Mocanu a mers singură la poliţie şi a mărturisit crima: „Nu am vrut să-l omor. Doar am vrut să mă apăr. Îmi pare rău, că-l iubeam”. Subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, a precizat: „ Pe fondul unei stări conflictuale, concubina l-a lovit în piept cu un cuţit ce avea lama de aproximativ 24 de centimetri.” Femeia a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru crimă. În cursul acestei zile va fi prezentată în faţa magistraţilor de la Tribunalul Argeş, cu propunere de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite