Piteşti: Traian Băsescu va conduce un Duster

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a vizitat în această dimineaţă Uzina Dacia de la Mioveni. Preşedintele a sosit la Dacia în jurul orei 10.45, s-a întâlnit cu oficialii din partea uzinei, Constantin Stroe, directorul general Jerome Olive şi prefectul de Argeş, Gheorghe Davidescu.

După aceea a făcut o scurtă vizită în uzină, pe banda de producţie, acolo unde se fabrică Dusterul. 


La finalul vizitei, preşedintelui i-au fost înmânate cheile autoturismului Duster, devenind astfel primul român care primeşte maşina. Ceilalţi clienţi ai Dusterului vor fi nevoiţi să mai aştepte câteva zile, până pe 15 aprilie, când vor putea să-şi cumpere maşina.


Reprezentanţii Dacia s-au gândit să-i înmâneze preşedintelui un Duster violet pentru că este culoarea care l-a ajutat să câştige alegerile, în Campania electorală, dar au ales apoi o culoare închisă, mai sobră pentru  ca idea să nu fie interpretată ca o glumă proastă. Varianta pe care preşedintele a primit-o este Duster Laureate, full opţion şi costă începând de la 12.300 de euro.


Pe traseul Podul Viilor- Uzina Mioveni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş a mobilizat echipaj de poliţie din kilometru în kilometru pentru buna desfăşurare a vizitei preşedintelui. 60 de poliţişti s-au asigurat că vizita nu este întreruptă de niciun eveniment nefavorabil.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite