Clasa „Ion Popescu“ a dat Bacalaureatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii argeşeni au rămas ieri cu gura căscată când au văzut că elevii dintr-o clasă şi-au trecut cu toţii pe teza de Limba şi literatura română acelaşi nume - „Ion Popescu”.

Cei 15 absolvenţi ai Grupului Şcolar Industrial de Construcţii Nr. 2 au trecut cu acelaşi nume după ce supraveghetorii le-au arătat o fişă-tip. Când s-au văzut singuri cu foile în faţă ei au trecut în spaţiul liber din dreptul numelui şi prenumelui „Ion Popescu", după cum au văzut în model. La câteva minute, unul dintre supraveghetori a remarcat isprava la câţiva candidaţi, iar când s-a uitat mai bine, toţi purtau acelaşi nume.

Cu câteva minute înainte de a începe proba, toate foile de examen au fost schimbate, iar elevii sfătuiţi să-şi treacă propriile nume în fişe. „Eu prefer să cred că a fost vorba de neatenţie, nu de altceva. Bine că totul s-a întâmplat înainte de venirea subiectelor, pentru că altfel, am fi fost nevoiţi să anulăm proba. Elevii ar trebui să trateze cu mai multă seriozitate aceste examene", spune profesorul Gabriel Bratu, inspector general al IŞJ Argeş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite