Piteşti. Dani Coman a avut mari emoţii la botezul fetiţei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti. Dani Coman a avut mari emoţii la botezul fetiţei sale
Piteşti. Dani Coman a avut mari emoţii la botezul fetiţei sale

Maria, fetiţa de doar trei luni a lui Dani Coman a fost botezată ieri, la biserica „Sf. Vineri” din Piteşti, de naşul Răzvan Lucescu. Portarul echipei naţionale a avut emoţii mai mari ca niciodată.

Bucurie mare, ieri, în familia lui Dănuţ Coman. Fetiţa de doar trei luni a portarului echipei naţionale a primit numele de botez Maria, din partea naşului Răzvan Lucescu, care a ajuns la biserică cu un sfert de oră întârziere pentru că a încurcat drumurile. Evenimentul s-a petrecut ieri, cu începere de la ora 13.15, la biserica „Sf. Vineri” din Piteşti, acolo unde în urmă cu un an Dani şi Loredana, soţia sa, şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu.

„Am o fetiţă pe care o ador!”
 Portarul echipei naţionale a ajuns la biserică în jurul orei 12.30 şi a coborât din maşină cu fetiţa sa în braţe. A sărut-o la intrarea în biserică, după care Maria s-a răsfăţat în braţele naşilor, pe durata ceremoniei de botez, care a durat aproape o oră. „ Este cea mai cuminte fetiţă din lume. Nu a plâns deloc şi a stat liniştită pe durata ceremoniei. Seamănă cu tatăl său.”, a spus naşul Răzvan Lucescu la ieşirea din biserică.

 Vizibil emoţionat, portarul echipei naţionale nu s-a dezlipit de fetiţa sa nici la sedinţa foto de după botez. Maria s-a fotografiat cu toţi invitaţii, şi a fost cel mai ocrotit copil din lume în braţele tatălui său. „Este un moment frumos din viaţa mea. Am avut marii emoţii, recunosc. Nici nu se putea altfel. Am o fetiţă pe care o ador.”, a afirmat Dani Coman.

Îşi mai doreşte un copil
Cât priveşte planurile de viitor, portarul echipei naţionale a recunoscut că îşi mai doreşte cel puţin încă un copil. „ Nu contează dacă va fi tot fată sau băiat. Important este să fie sănătos. Ce va vrea Dumnezeu.”, a precizat golkeeperul crescut de FC Argeş. În schimb, tatăl lui Dănuţ Coman este categoric în această privinţă.

 „Sunt tare mândru de nepoţica mea. Mai vreu un nepot. Neapărat să fie baiat, însă. Altfel, cine să moşteneşte fotbalul în familie?”, se întreabă Dan Coman, tatăl portarului de 30 de ani. Printre invitaţii care au asistat ieri la botezul Mariei s-au numărat Gheorghe Dinu, preşedintele lui FC Braşov, şi antrenorul de la echipa de club la care activează „Comănilă”.  Viorel Moldovan. 

 „Nu am văzut copil mai cuminte!. Este o minunăţie de fată.”, s-a mirat şi Viorel Moldovan. După ceremonia de la biserica „Sf. Gheorghe”, botezul a continua la unul din restaurantele de lux din centrul Piteltiului, acolo unde invitaţii au sărbătorit alături de Maria până spre seară.

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite