Pistolarul din Borşa, arestat sub patul iubitei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pistolarul din Borşa, arestat sub patul iubitei
Pistolarul din Borşa, arestat sub patul iubitei

Nicoară Mihali (22 ani), suspect în dosarul „Buldozerul”, a fost reţinut de poliţişti ieri-dimineaţă. Fugarul era ascuns sub pat în cabana părinţilor iubitei sale din Borşa.

Citiţi şi:


Mirela Mihalache, mama Laviniei Timiş, iubita însărcinată a pistolarului a povestit că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, poliţiştii i-au bătut la uşă şi au cerut să facă o verificare, pentru a-l căuta pe Nicoară.

„Nu mi-au arătat mandat de percheziţie, dar le-am dat voie să verifice, pentru că eu ştiam că nu are cum să fie la noi, că doar am fost acasă toată ziua”, a povestit mama Laviniei.

Tânărul a apărut însă mai târziu. Acolo a şi fost găsit, ascuns sub pat, câteva ore mai târziu.

„Pe la 7.30 – 8.00, au mai venit o dată la noi şi au vrut să facă iar o verificare. Au fost aproape 20 de poliţişti, politicoşi, le-am dat voie din nou să caute peste tot şi de data aceasta l-au găsit în cabana noastră, era ascuns sub pat”, a povestit Mirela Mihalache.

„Se urca pe trotuar cu maşina peste tine“

Nicoară Mihali avea asupra lui un pistol, dar nu a încercat să-l folosească. Lavinia se afla în casă cu mama sa în momentul descinderii poliţiştilor la casa familiei Mihalache. De altfel, povestea de dragoste dintre Lavinia şi Mihali nu a fost pe placul mamei la început. Acum însă, femeia spune că micuţa ce se va naşte are nevoie de tată.

Gheorghe Mihali, tatăl lui Nicoară, susţine că fiul său s-ar fi ascuns de oamenii legii de teamă, după ce, anul trecut, a fost ridicat de către poliţişti şi bătut crunt.

„El o prins spaimă de ei anul trecut când l-au ridicat dintr-un bar, fără să fi făcut nimic. L-au bătut rău”, susţine bărbatul. Cei care îl cunosc pe Nicoară Mihali, zis şi Bândriş, şi clanul din care acesta făcea parte, susţin că acesta a fost cel mai rău dintre toţi.

„Era suficient să nu-i placă figura ta şi urca pe trotuar cu maşina peste tine. Dacă nu le plăcea de cineva îl luau cu japca de pe stradă şi-l băteau”, a declarat un tânăr din oraş. „La cât rău a făcut oraşului Borşa, ar trebui să stea cel puţin 25 de ani în închisoare”, a spus alt tânăr.

image

Lavinia, prietena lui Mihali



Pe numele lui Nicoară Mihali a fost emis un mandat de arestare în lipsă în dosarul „Buldozerul”, referitor la furtul de utilaje din străinătate. Tânărul a reuşit să scape de poliţişti în urmă cu o lună de zile, după o urmărire ca în filme pe străzile oraşului Borşa, timp în care acesta a tras câteva focuri de armă asupra oamenilor legii.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor, ultraj, ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite