Pistolarii din Skin, după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma cercetărilor în cazul scandalalului cu împuşcături din clubul ieşean Skin, oamenii legii au reţinut, ieri dimineaţă, doi bărbaţi, printre care un membru al clanului Corduneanu. Cei

În urma cercetărilor în cazul scandalalului cu împuşcături din clubul ieşean Skin, oamenii legii au reţinut, ieri dimineaţă, doi bărbaţi, printre care un membru al clanului Corduneanu. Cei doi sunt acuzaţi  de port ilegal şi uz de armă neletală, ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Gheorghe Rusu (fost Corduneanu) şi Dan Marius Mancaş ar fi încercat în seara de 16 spre 17 ianuarie să-şi regleze conturile cu Cătălin Costea, zis Băcăuanu, cercetat şi el în stare de libertate pentru tulburarea liniştii publice. Deşi în club erau prezente multe persoane, Gheorghe Rusu a scos două pistoale cu bile de cauciuc şi a început să tragă în Costea.

La rândul lui, Marius Mancaş a pulverizat înspre Costea cu un spray lacrimogen. Gloanţele de cauciuc l-au atins pe  Marius Şeremet, un tânăr aflat în zonă,  care a ajuns la Spitalul de Urgenţe împuşcat în braţul drept. După ce i-au fost acordate îngrijirile medicale, acesta a plecat acasă.

Cei doi interlopi au fost duşi cu cătuşe la mâini la Tribunal, unde judecătorii au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite