„Pinalti“ se aliază cu Blaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul de Piatra Neamţ  nu mai crede în Emil Boc
Primarul de Piatra Neamţ nu mai crede în Emil Boc

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Ştefan a declarat că democrat-liberalii ar trebui să convoace un congres după alegerile locale, precizând că l-ar susţine pe Vasile Blaga pentru a ocupa funcţia de preşedinte al partidului.

Ştefan a făcut această declaraţie, într-o emisiune la PRO TV, fiind întrebat dacă l-ar sprijini pe Vasile Blaga pentru preşedinţia PDL . „Dacă mă întrebaţi azi, da. Dar dacă congresul este peste doi ani...", a răspus, enigmatic, Ştefan.

Gheorghe Ştefan a arătat că Vasile Blaga ar trebui să fie „numărul unu" în PDL, în condiţiile în care acesta a preluat coordonarea campaniei electorale pentru alegerile locale.

„Acum, ca să fim foarte sinceri, dânsul este şeful campaniei electorale. Logic, în perioada aceasta ar trebui să fie numărul unu, dar este şi conducerea executivă a partidului  în această echipă de campanie. Ar fi o simbioză, în opinia mea", a fost de părere primarul municipiului Piatra Neamţ.

Vicepreşedintele PDL a mai arătat că actualul preşedinte al partidului, Emil Boc, a prins o periodă grea de conducere şi nu mai are puterea din trecut.

„În mod normal (...), datorită erodării, nu mai are valoarea pe care o avea acum cinci ani, ca valoare politică în sensul de a atrage voturi", a punctat edilul din Piatra Neamţ. Ştefan a mai adăugat că un congres al PDL este necesar pentru a se da „un imbold, care să revigoreze partidul" şi pentru a veni oameni noi, mai tineri. „Eu sunt dispus să mă retrag din conducerea partidului", a mai zis Ştefan. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite