Pictură la calculator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de elevi din cinci judeţe s-au întâlnit la Focşani pentru un concurs inedit de pictură pe calculator. La „Info Pici”, aflat deja la a şaptea ediţie, au participat „artiştii”

Peste 200 de elevi din cinci judeţe s-au întâlnit la Focşani pentru un concurs inedit de pictură pe calculator. La „Info Pici”, aflat deja la a şaptea ediţie, au participat „artiştii” care au compus tablouri şi poveşti ilustrate, folosind programele Paint, Word şi Power Point.

„Am făcut o poveste despre trei boabe de grâu care vorbeau între ele. Când a venit toamna,  o femeie le-a cules şi le-a dus la brutar să facă pâine”, ne-a spus Toader Dedu, elev în clasa a III.  „Info Pici” şi-a desemnat ieri câştigătorii.

Cei mai talentaţi 25 de mânuitori de mouse au fost răsplătiţi cu accesorii utile în folosirea calculatorului: tastaturi, boxe, camere web şi căşti.

Printre medaliaţi s-au numărat 13 elevi ai Şcolii „Ştefan cel Mare” din Focşani,  dar şi 12 copii proveniţi din alte localităţi. Valoarea totală a premiilor a fost de 15.000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite