Omorâtă de Salvarea în care era fiul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa circula cu viteză când a lovit-o pe femeie în plin
Ambulanţa circula cu viteză când a lovit-o pe femeie în plin

Elena Cojocaru (51 de ani), din comuna nemţeană Tarcău, a murit într-un accident stupid, vineri noaptea, călcată chiar de ambulanţa în care se afla fiul său, Cezar (32 de ani).

Seara tragediei a debutat tumultuos pentru familia Elenei Cojocaru: o ceartă izbucnită de pe fondul consumului de alcool. La ora 22.00, fiul femeii, Cezar Mihai Coptură, a sunat la 112 implorând ajutorul poliţiei, deoarece mama sa îl snopea în bătaie. Oamenii legii l-au escortat pe Cezar la secţie, apoi l-au internat la spitalul din Bicaz pentru a-i îngriji vânătăile.

Ajuns la spital, tânărul a devenit violent, iar medicii au hotărât să-ltransfere cu o ambulanţă la spitalul din Piatra Neamţ. În drumul său, maşina Salvării a trecut prin comuna Tarcău, unde aştepta, la o trecere de pietoni, Elena Cojocaru, care voia să urce şi ea la bord.

Femeia stătea în mijlocul şoselei şi-i făcea semne să oprească, însă ambulanţa a lovit-o în plin. Şoferul de pe autospecială susţine că a fost orbit în acel moment de farurile unei alte maşini, care venea din sens opus. În momentul impactului, ambulanţa avea semnalele luminoase şi sonore pornite şi circula cu 90 de kilometri la oră.

„Şoferul susţine că, dintr-o dată, a observat prin parbriz, în partea dreaptă, ceva ce semăna cu o stafie. A oprit şi abia atunci a văzut că a accidentat o femeie", a declarat Letiţia Dămoc, şefa Serviciului de Ambulanţă. Şoferul de pe autospecială s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Băiatul ăsta ne-a făcut numai probleme. Era beţiv şi una-două ne ameninţa că-şi taie venele. O făcea pe nebunul. Acum, din cauza lui a murit maică-sa", ne-a spus Nicolae Cojocaru, tatăl vitreg al lui Cezar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite