Petreceri în stradă de Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ajun de Anul Nou, pe un frig pătrunzător, platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Petroşani, unde municipalitatea a organizat o petrecere, era umplut până la refuz de

În ajun de Anul Nou, pe un frig pătrunzător, platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Petroşani, unde municipalitatea a organizat o petrecere, era umplut până la refuz de „ortaci”.

„A fost prea frig ca să stăm afară de la începutul spectacolului. Nu erau nici cântăreţi pe gustul nostru. La 12 noaptea am venit însă aici pentru a bea şampanie, pentru focul de artificii, care a fost frumos”, a spus Florin Alistani. 

La Târgu Jiu, peste o mie de oameni s-au strâns în noaptea dintre ani în centru pentru a serba trecerea în 2009. Edilul Florin Cârciumaru a ciocnit un pahar cu şampanie cu o parte dintre cetăţenii adunaţi în Piaţa Prefecturii, apoi s-a îndreptat către Poarta Sărutului, unde era aşteptat cu nerăbdare de cei 32 de tineri care s-au căsătorit.

La Brăila, aproximativ 6.000 de localnici s-au înghesuit pe platoul din faţa Primăriei pentru a-i urmări pe DJ Christian Green, Heaven, Carmen Rădulescu, Cristina Isac şi trupa germană Nana.

La Constanţa, câteva sute de localnici au ignorat frigul de afară şi s-au bulucit în Piaţa Ovidiu, unde au cântat cu trupele Replica, Corona, Kaoma şi Direcţia 5. Spectacolul de Revelion s-a încheiat în jurul orei 1.00, cu un grandios foc de artificii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite