Petrecerea, nelipsită în companii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecerea de Crăciun este o metodă de a strânge relaţiile între angajaţi, de a socializa, dar şi un bun prilej de distracţie. Concursurile de karaoke, tombolele, concertele cu artişti

Petrecerea de Crăciun este o metodă de a strânge relaţiile între angajaţi, de a socializa, dar şi un bun prilej de distracţie. Concursurile de karaoke, tombolele, concertele cu artişti îndrăgiţi sunt nelipsite din programul de distracţie.

Şi chiar dacă în acest an criza financiară i-a speriat pe mulţi şi i-a făcut să se gândească de două ori până să organizeze o petrecere, mulţi angajatori nu au renunţat.

Specialiştii în petreceri le fac pe toate

De organizarea petrecerii se ocupă, contra cost, firme specializate. Nu sunt uitate nici cele mai mici detalii. De la aranjamente florale până la muzică sau mâncare, toate pot fi comandate prin telefon sau online.

Organizatorii profesionişti de evenimente pun la dispoziţie servicii complete pentru organizarea de evenimente corporate sau petreceri private. Alegerea unui astfel de organizator asigură succesul unei petreceri.

Preţurile sunt pentru toate buzunarele şi diferă în funcţie de numărul de petrecăreţi, dar şi de clubul pe care compania alege să îl închirieze. Astfel, un club în care pot intra 500-600 de persoane se închiriază cu 3.000 de euro, într-o zi de luni sau marţi.

În weekend, lucrurile se schimbă, iar preţul poate ajunge şi la 20.000 de euro. Momentele artistice încep de la 1.500 lei şi pot ajunge şi la 1.500 de euro.

Pentru un DJ, sonorizare şi lumini se plăteşte între 300 de euro – 1.000 de euro, iar band-urile ţin miniconcerte pentru sume ce pornesc de la 2.000 de euro. Focurile de artificii mai costă şi ele între 200 şi 800 de euro.

Mâncarea, între 40 şi 80 de euro de persoană

De mâncare se ocupă firmele de catering. Pentru un preţ de 40-80 euro/ persoană, pot prepara toate bunătăţurile din lume, de la sărmăluţe sau friptură până la specialităţi din bucătăriile internaţionale.

“Firma noastră oferă servicii complete. Găsirea locului potrivit, a firmei de catering, a trupei, luminile, fotograful cad în sarcina noastră. Clientul doar se distrează. Comisionul nostru este de 10%“, ne-a spus Laurenţiu Guran, organizator Asha Media Events.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite