Petrecere cu blazon în centrul vechi al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundatia PACT organizează astăzi, de la ora 19.30, la Café Godot Teatru, în centrul istoric al Bucurestiului, o petrecere medievală prin care vrea să strângă bani pentru un fond comunitar.

Cei care vor participa la eveniment  vor purta un accesoriu care să ne amintească de Evul Mediu şi vor participa la reconstituirea acelor timpuri. Blazoanele înmânate la intrare vor fi folosite la o tombolă cu obiecte alese.

Participanţii la petrecere vor fi provocaţi la o licitaţie pentru obiecte unicat, obiecte de artă şi obiecte cu poveste.

Gazda evenimentului va fi actriţa Lamia Beligan, care împreună cu alţi artişti şi prieteni ai organizaţiei, vor reconstitui atmosfera Evului Mediu românesc: personaje ale târgurilor de altădată, un periplu muzical prin Europa medievală cu trupa „No’MADS” şi un moment  de performing art creat special de Adrian George Popescu, Ioana Marchidan, Antoaneta Cojocaru si Adrian Ciobanu.

La petrecere vor participa şi elevii de la Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti care vor cânta şi vor susţine o lectie de dans medieval.
Pentru că banii strânşi în urma evenimentului vor fi folosiţi pentru proiecte destinate mediului rural, la petrecere vor participa şi oameni care trăiesc la sat.

După crearea fondului comunitar, fundaţia va acorda granturi mici către organizaţii locale şi grupuri de iniţiativă din zona de sud a ţării, pentru proiecte comunitare, de antreprenoriat social şi cultural.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite