Petrecere de lansare pentru "Cutiuţa muzicală 6"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nadia Comăneci, Olivia Steer, Raluca Moianu şi Ioana Moldovan se vor afla alături de copii, în Parcul Herăstrău Anul acesta, MediaPro Music şi Hubba Bubba sărbătoresc Ziua Copilului

Nadia Comăneci, Olivia Steer, Raluca Moianu şi Ioana Moldovan se vor afla alături de copii, în Parcul Herăstrău

Anul acesta, MediaPro Music şi Hubba Bubba sărbătoresc Ziua Copilului cu o zi întârziere! Astăzi, 2 iunie, părinţi şi copii sunt aşteptaţi la o după-amiază în aer liber, cu clovni, jucării, baloane şi cântecele de pe cea mai nouă Cutiuţă!

Începând cu ora 17.00, la Insula Copiilor din Parcul Herăstrău, va avea loc evenimentul de lansare a "Cutiuţei muzicale 6"! Intrarea este liberă... iar cei care vor dori să onoreze momentul special dedicat Zilei Copilului vor avea ocazia să se întâlnească cu vedete îndrăgite, mame şi ele, care s-au implicat în acest proiect din dragoste pentru cei mici şi pentru muzică.

Nadia Comăneci, aflată la Bucureşti împreună cu fiul său Dylan Paul, dar şi alte tinere mămici - Olivia Steer, Ioana Moldovan şi Raluca Moianu - vor fi prezente în Parcul Herăstrău la întâlnirea cu fanii lor de vârste preşcolare şi cu părinţii acestora. Fiecare dintre ele are o motivaţie precisă faţă de colaborarea la realizarea acestui CD.

Nadia Comăneci: "Mă bucur foarte mult că am participat la acest proiect, atât pentru Dylan, care mă va auzi cântând în română, cât şi pentru toţi copiii din România care se bucură de Cutiuţele muzicale. A fost o experienţă extrem de interesantă, mai ales că a fost prima oară când am intrat într-un studio de înregistrări pentru a cânta, şi nu pentru a vorbi despre gimnastică. Însă sunt încântată de rezultatul final. Sper ca şi publicul să aprecieze albumul <> , pentru că, atât eu, cât şi celelalte mămici, am pus mult suflet în acest proiect."

Olivia Steer: "La început aveam impresia că nu am voce deloc şi nu aveam curaj să cânt. De când a sosit pe lume David, am decis să îmi înfrâng temerile şi se pare că am făcut bine. Am cântat pentru Cutiuţa muzicală 6 aşa cum îi cânt lui David. Fără veleităţi vocale, dar din tot sufletul! "

Ioana Moldovan: "Am fost foarte emoţionată pentru că a fost prima mea experienţă muzicală, dar mi-au plăcut foarte mult cântecelele alese de Liliana Ştefan, iar înregistrările au decurs foarte bine.

În timp ce cântam, mi-am imaginat că sunt alături de Filip şi am încercat să transmit o stare de linişte şi bucurie prin melodiile cântate. Filip şi cu mine suntem ascultători fideli ai Cutiuţelor muzicale".

Raluca Moianu: "Pentru mine şi pentru fetiţa mea, toate Cutiuţele muzicale au fost ca nişte mici minuni. Marei îi plac foarte mult cântecelele pentru copii şi am cântat împreună cu ea de sute de ori piesele de pe celelalte Cutiuţe.

Ştiu cât de vesel poate fi un drum cu maşina în care ascultăm şi fredonăm împreună cântecele pentru copii, adunate pe Cutiuţe de Liliana Ştefan şi MediaPro Music. Mi-a plăcut foarte mult acest proiect şi am cântat cu mult drag, gândindu-mă la fiica mea şi la toţi copiii ca ea, care se pot bucura de aceste melodii".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite