Peste aproximativ 20 de minute, bona ucigaşă va fi dusă la penitenciar (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşeanca Oana Andreea Matrescu a fost găsită aseară de poliţişti, în judeţul Suceava şi urmează să fie încarcerată în Penitenciarul Botoşani, pentru a-şi ispăşi pedeapsa. Andreea Matrescu a fost condamnată în aprilie 2009 la 10 ani de închisoare pentru omor calificat după ce şi-a ucis cu bestialitate copilul de trei luni. Poliţiştii au început căutările după ce au aflat că tânăra vrea să se angajeze ca bonă.

Oana Matrescu, de 22 de ani, a fost judecată după ce pe 27 octombrie 2006, în timp ce se afla în apartamentul tatălui său, şi-a lovit de mai multe ori fetiţa de numai 3 luni cu capul de marginea chiuvetei. Din cauza leziunilor, bebeluşul a murit. Oamenii legii au pornit în căutarea ei după ce au primit informaţii că încearcă să se angajeze ca baby-sitter.

Potrivit poliţiştilor, persoana face parte din categoria persoanelor fără adăpost. "Am văzut-o pe această femeie. Cerşeşte în apropiere de Mănăstirea Golia şi la Mitropolie. Recent i-am dat 5.000 de lei (n.r. 50 de bani). Dacă o mai văd sun la Poliţie", a spus Elena Dârzu, pensionară.

Poliţiştii au reuşit aseară să o găsească pe femeie, în judeţul Suceava, după ce solicitaseră în prealabil ajutorul cetăţenilor pentru a-i da de urmă. Momentan, femeia se află în arestul Poliţiei Sucevene şi va fi dusă la Penitenciarul Botoşani pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Vom reveni cu amănunte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite