Timişoara: Peste 21.000 de pachete de ţigări au fost confiscate de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Peste 21.000 de pachete de ţigări au fost confiscate de poliţie
Timişoara: Peste 21.000 de pachete de ţigări au fost confiscate de poliţie

Peste 21.000 de pachete de ţigări netimbrate, în valoare de peste 120.000 de lei, au fost descoperite de poliţiştii timişeni în autoutilitara unui timişorean de 31 de ani, întreaga cantitate fiind confiscată, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă după-amiază, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, această captură face parte dintr-o acţiune desfăşurată de ofiţerii Serviciului de Investigare Fraudelor, Serviciului Poliţiei Rutiere şi D.P.I.R. din cadrul I.P.J. Timiş, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Timiş pe DN 59, Timişoara - Moraviţa, în scopul identificării persoanelor care transportă în scop de comercializare ţigări netimbrate.

Conform sursei citate, în timpul acestei acţiuni, poliţiştii au descoperit, în autoutilitara condusă de M.R.C, de 31 de ani, din Timişoara, 21.480 pachete ţigări netimbrate de diferite mărci, pentru care acesta nu deţinea acte de provenienţă.

Comisarii Gărzii Financiare Timiş au dispus sancţionarea timişoreanului cu amendă contravenţională în valoare de 100.000 lei şi confiscarea cantităţii de ţigări în valoare totală de aproximativ de 120.900 lei.

De asemenea, în timpul aceleiaşi acţiuni, în zona localităţii Moraviţa, din judeţul Timiş, poliţiştii au descoperit şi un autoturism de culoare roşie, abandonat, în care se aflau mai multe cartuşe cu ţigări.

Autoturismul a fost sigilat şi a fost transportat la sediul IPJ Timiş, poliţiştii încercând acum să afle cine este proprietarul acestuia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite