Perucile în culori ţipătoare, noua „fiţă“ de la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perucile cu modele haioase şi culori ţipătoare, expuse la tarabele de pe litoral, sunt la mare căutare.

De la modelele cu păr lung, roşcate şi brunete, la tunsorile în colţ şi stilul emo, perucile pot saftisface absolut toate mofturile tinerelor, iar preţul nu depăşeşte 15 lei. Nici bărbaţii nu sunt neglijaţi. Pentru ei, producătorii au inventat creastele de cocoş sau cu părul ondulat.

„Tinerii sunt mai non-conformişti, nu le putem oferi ceva comun pentru că nu ne-ar băga în seamă. Interesul nostru este să le dăm de toate şi suntem nevoiţi să îndeplinim dorinţele clienţilor“, spune Mariana Gricu  vânzătoare de peruci. Majoritatea angajaţilor de la standurile din zonă au confirmat faptul că perucile le-au asigurat profitul în această perioadă.

„Mi-am făcut prietenii să râdă“

Turiştii se opresc la fiecare vitrină să admire piesele expuse.

Viorel Gârcu (27 de ani) din Bacău, venit la mare pentru o săptămână, şi-a cumpărat două peruci. „Prima dată am pus-o pe cap la club, pentru că era vorba de o noapte care se anunţa a fi haioasă. Am vrut să fac o supriză prietenilor. Am reuşit. Au râs pe burtă“, ne povesteşte turistul. Este supărat însă că, după câteva purtări, firele false au început să cadă.

„Năpârleau. Doamna de la care le-am luat mi-a zis că vor rezista peste un an, dar să am grijă să nu le bag la apă. Am încercat să le întreţin, dar tot am observat că ies firele din rădăcină. La cât de puţin costă, nici nu e de mirare“, completează băcăuanul. 

Contrar celor spuse de clienţi, vânzătoarele susţin că materialul este de calitate şi că nu există riscul ca peruca să se degradeze. „Uitaţi-vă la ea, parcă este păr natural. Ai crede că acum este vopsit. În plus, nici nu apar vârfuri deteriorate de la soare“, încearcă să convingă vânzătoarea  Irina Cristoi. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite