Percheziții la Vama din Călărași, în Bucureşti şi în alte şase judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziții la Constanța și Călărași
Percheziții la Constanța și Călărași

Anchetatorii DIICOT au descins în această dimineața în casa sefului de la Vama Călărași, cercetat pentru trafic de combustibil, dar și în legătură cu afacerile pe care le avea fostul șef ANAF, Sorin Blejnar.

UPDATE  32 de percheziţii au loc în judeţele Călăraşi, Constanţa, Sibiu, Prahova, Vâlcea, Giurgiu, Bucureşti şi Alba Iulia, pentru destructurarea unei grupări specializate în fraude fiscale şi vamale, sure judiciare afirmând că în acest caz ar fi implicaţi vameşi şi şeful Vămii Călăraşi.

După mai multe somații, șeful vămii Călărași le-a deschis ușa anchetatorilor pentru a efectua percheziția casei. Cel mai probabil, acesta va fi dus la sediul DIICOT pentru audieri.

Și alți angațați ai vămii sunt cercetați pentru trafic de combustibil. Mai multe societăți au adus în țară combustibil fără a plăti taxele către stat, ceea ce a adus statului un prejudiciu destul de mare.

Au fost organizate percheziții atât în Călărași, cât și în Constanța. Se pare că cei vizați sunt implicați  și în afacerile pe care le avea fostul șef ANAF.

Știre în curs de actualizare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite