Pensionarii au o nouă casă de ajutor reciproc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul sediu rămâne doar o amintire, astăzi inaugurându-se o clădire modernă, ce va fi urmată de două cabinete medicale şi un club al vârstnicilor

Dacă până ieri pensionarii făceau cozi imense la casieria de la CARP Gorj, de acum înainte nu vor mai avea probleme, noul spaţiu oferind cele mai bune condiţii.

Noul sediu găzduieşte, la parter, patru casierii şi biroul de relaţii cu publicul, iar la etaj birourile angajaţilor. „Am dorit să avem mai multe casierii pentru a rezolva cu promptitudine  cerinţele oamenilor care vin într-un număr destul de mare. Nu vrem să mai stea la cozi pentru a primi banii de care au atâta nevoie“, ne-a spus Iulia Cioplea. Potrivit acesteia, costurile construirii noului sediu s-au ridicat la suma de patru miliarde de lei vechi, banii provenind din fonduri proprii.
Noul sediu a fost construit într-o centrală cedată de primăria Târgu-Jiu iar lucrările au durat aproape cinci luni. „Costurile au ajuns la suma de 406.387 de lei, banii provenind din fondurile noastre. Nu am primit niciun sprijin în afară de spaţiul oferit de primărie. Lucrările au durat patru luni şi jumătate. Inaugurarea o facem acum, cu întârziere din cauza celor de la gaze care nu au binevoit să ne racordeze până acum. Noul spaţiu oferă condiţii mult mai bune pentru pensionari“, a precizat contabilul-şef al unităţii.

Planuri de viitor: renovarea vechiului sediu
Cei 16.000 de bătrâni înscrişi la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor ar putea beneficia de serviciile a două cabinete medicale: unul stomatologic şi altul de medicină generală.

Iulia Cioplea a menţionat că în cadrul Adunării Generale, ce va avea loc în luna aprilie, se va pune în discuţie renovarea vechiului sediu, unde ar urma să fie construite două cabinete medicale, un club al vârstnicilor, precum şi lărgirea spaţiilor unde funcţionează acum atelierele de frizerie şi croitorie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite