Bucureşti: Un deţinut de la Penitenciarul Jilava a evadat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Un deţinut de la Penitenciarul Jilava a evadat
Bucureşti: Un deţinut de la Penitenciarul Jilava a evadat

Un bărbat din Penitenciarul Jilava a evadat, în timp ce se afla în punctul de lucru - curăţenie Pantelimon, informează Poliţia Ilfov. Numele acestuia este George-Marius Bădae şi are 25 de ani.

În jurul orei 14.30, în timp ce se afla la lucru, în punctul de lucru - curăţenie Pantelimon, deţinutul George Bădae, de 25 de ani, din Bucureşti, sectorul 2, a evadat din cadrul Penitenciarului Jilava, unde se afla încarcerat din data de 24 septembrie 2008, având de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, anunţă Poliţia Ilfov.

"Deţinutul George-Marius Bădae (25 de ani), din Bucureşti, a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava în 24 septembrie 2008, pentru săvârşirea infracţiunii de furt", se arată într-un comunicat de presă de marţi al Poliţiei Române.

Tânărul are 1,72 metri înălţime, constituţie atletică, păr şaten tuns scurt, ochi căprui şi tatuaje pe braţul drept şi pe piept. În momentul evadării, deţinutul purta un hanorac negru şi pantaloni maro cu buzunare exterioare, precizează sursa citată.

Potrivit Elenei Bucur, de la IPJ Ilfov, bărbatul a fost dat în urmărire, pe raza comunei Pantelimon fiind instalate filtre pentru recuperarea acestuia. La acţiunea de căutare vor participa şi echipaje ale Jandarmeriei.

CITIŢI ŞI:

Arad: UPDATE Deţinutul din Penitenciarul de Maximă Siguranţă s-a spânzurat cu o curea

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite