Cornel Penescu, în scandal cu judecătorii din Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, cere magistraţilor de la Curtea Supremă ca dosarul în care este trimis în judecată pentru luare de mită să fie mutat de la Tribunalul Argeş.

El îşi motivează solicitarea prin „împrejurările speciale ale acestei cauze şi duşmăniile locale existente pe de o parte între mine şi magistraţii din judeţul Argeş, iar pe de altă parte duşmăniilor locale existente între mine şi înalte autorităţi din judeţul Argeş”. Penescu este arestat în acest dosar din luna aprilie, fiind încarcerat la Penitenciarul Colibaşi.

Omul de afaceri notează în cererea depusă la instanţa supremă că ziarul Top, al cărui patron este, a avut mai multe anchete cu privire la magistraţii din judeţul Argeş, la anchetele DNA sau la activitatea primarului şi viceprimarului din Piteşti.

„Averile magistraţilor argeşeni”- serial de 13 articole, „Lista cumetriilor din justiţia judeţului Argeş”- două articole, „DNA îşi dă singură palme” - sunt câteva titluri ale anchetelor sau editorialelor publicate în ziarul lui Penescu.

„Având în vedere conţinutul editorialelor care vizează averile magistraţilor din Argeş, apreciez că imparţialitatea judecătorilor ar putea fi ştirbită mai ales datorită faptului că în articolele amintite au fost menţionaţi toţi judecătorii din Piteşti (Judecătorie, Tribunal şi Curte de Apel), precum şi ceilalţi magistraţi din judeţul Argeş”, arată Cornel Penescu. Curtea Supremă a fixat termen în acest proces în luna august.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite