Paznicul unei şcoli din Bârlad, bătut cu sălbăticie de câţiva huligani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paznicul unei şcoli din Bârlad a fost bătut cu cruzime de mai mulţi tineri care au încercat să intre în şcoală ca să-şi rezolve o problemă sentimentală. Cei care au reuşit să-i

Paznicul unei şcoli din Bârlad a fost bătut cu cruzime de mai mulţi tineri care au încercat să intre în şcoală ca să-şi rezolve o problemă sentimentală. Cei care au reuşit să-i oprească pe tineri, în primă fază, au fost profesorii din cadrul Grupului şcolar Industrial "Al. I. Cuza", care au anunţat poliţiştii pentru a interveni şi aplana conflictul. Conform primelor cercetări, scandalul a pornit în urma refuzului paznicului Virgil Popov de a-l lăsa pe unul dintre agresori să intre în şcoală pentru a se răzbuna pe iubita lui care îl înşelase.
"Noi am intervenit imediat ce am fost solicitaţi de către cadrele didactice. Nu avem efective, la fel ca şi cei de la Jandarmerie, să asigurăm paza în permanenţă pe perioada orelor. De exemplu, jandarmul care trebuia să fie acolo era plecat în momentul conflictului la o altă şcoală, având în atribuţie şi supravegherea altor cinci şcoli", a declarat Dănuţ Drăgan, şeful Poliţiei Municipale Bârlad. Poliţiştii vasluieni au decis amendarea tinerilor cu câte 14 milioane de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite