Păzea, trece beizadeaua lui Silviu Prigoană!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Păzea, trece beizadeaua lui Silviu Prigoană!
Păzea, trece beizadeaua lui Silviu Prigoană!

Honorius Prigoană, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, este cercetat penal după ce a fost prins, sâmbătă, circulând cu un Lamborghini prin Bucureşti în timp ce avea permisul

Honorius Prigoană, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, este cercetat penal după ce a fost prins, sâmbătă, circulând cu un Lamborghini prin Bucureşti în timp ce avea permisul suspendat.

Poliţiştii l-au oprit pentru că circula cu viteză, dar au constatat că tânărul, în vârstă de 21 de ani, avea şi carnetul de conducere reţinut.

Circula cu 90 km/oră fără permis

Fiul omului de afaceri a fost prins circulând cu aproape 90 de kilometri la oră pe Bulevardul Barbu Văcărescu. Bolidul a fost înregistrat cu aparatul radar, sâmbătă, în jurul orei 17.00.

Honorius Prigoană a fost oprit după câteva sute de metri, iar după verificări, poliţiştii au constatat că acesta avea de fapt permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, din 2 aprilie până pe 30 iunie.

Motivul: pe 17 martie, fusese depistat circulând cu peste 50 km/h faţă de viteza legală pe o stradă din Bucureşti.

El a beneficiat atunci de 15 zile de dovadă, până pe 2 aprilie. Anchetatorii spun că tânărul putea cere reducerea perioadei de suspendare de la 90 la 60 sau 30 de zile, după ce susţinea un test de legislaţie, sau putea să conteste în instanţă măsura poliţiştilor de a-i lua permisul, dar nu a făcut acest lucru.

Astfel, Honorius Prigoană s-a ales cu un dosar penal. El riscă o pedeapsă între 6 luni şi 3 ani de închisoare sau amendă penală, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul suspendat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite