VIDEO Paula Seling povesteşte pe blog cum a fost prima repetiţie la Oslo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Seling şi Ovi se află acum la Oslo, unde fac repetiţii pentru seara în care vor reprezenta România la Eurovision 2010. Vor trebui să dea tot ce au mai bun din ei, aşa că tratează totul cu multă seriozitate.

Paula Seling povesteşte pe blogul său despre rigorile pe care organizatorii norvegieni le-au impus la repetiţii, despre alegerea costumului de scenă şi despre conferinţa de presă de ieri.

"A doua zi a fost grea! A început la ora 6 când, după încă o noapte in care nu am putut dormi din cauza grijilor, revizuind coregrafia din nou si din nou, gandindu-mă la ce as putea face in plus pentru show-ul nostru, m-am trezit tot ingrijorata ca voi fi obosita intr-o zi foarte importanta, atât de importantă încât am si uitat ca, pe langa PRIMA REPETITIE, aveam si conferinţă de presa", aşa şi-a început Paula cea mai recentă postare de pe blog. Citiţi aici continuarea.

Puteţi să le transmiteţi încurajările voastre, întrebările şi felicitările prin intermediul blogului, găzduit de adevarul.ro, pe care cei doi scriu zilnic pentru a ne ţine la curent cu desfăşurarea evenimentelor la Oslo.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite