Patru români, pe lista celor mai periculoşi infractori căutaţi în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte dintre cei mai căutaţi infractori din Marea Britanie
O parte dintre cei mai căutaţi infractori din Marea Britanie

Numele şi fotografiile a 14 infractori străini periculoşi, printre care şi patru români, care s-ar fi ascuns în Marea Britanie au fost publicate de către poliţia londoneză.

Poliţia britanică a lansat operaţiunea intitulată Sunfire pentru prinderea a 14 infractori periculoşi căutaţi pentru omucideri, violuri, jafuri şi trafic de droguri.  Printre aceştia figurează patru români, şase polonezi, un albanez, un georgian, un australian şi un italian. O parte dintre ei ar fi intrat pe teritoriul Marii Britanii legal, înainte de emiterea mandatelor de arestare

Ioan Creţu şi Costin Cristian Stoica

Unul dintre infractorii căutaţi, Ioan Creţu (foto stânga), în vârstă de 36 de ani, s-ar fi ascuns la Waterloo, după ce a omorât un bărbat în România.

Totodată, Costin Cristian Stoica (foto dreapta), în vârstă de 23 de ani, este căutat în România pentru că ar fi atacat o femeie cu spray toxic şi i-ar fi furat geanta. Poliţia crede că acesta se află în nordul Londrei, unde ar lucra ca instalator sau electrician.

Adrian Vasilescu, de 31 de ani (foto sus), este bănuit că s-a ascuns în Manor Park, estul Londrei, după ce a fugit din România, unde este acuzat că a tăiat gâtul unei victime cu o sticlă de bere.

Un alt român, Ion Ciprian Bobocel (foto jos), în vârstă de 27 de ani, este acuzat că şi-a lovit victima în cap, în timpul unui jaf din România. Se crede că s-ar ascunde în estul Londrei, dar are legături şi cu Ilford, Dagenham şi Essex.

Adrian Vasilescu şi Ion Ciprian Bobocel

Ofiţerul care conduce operaţiunea, sergentul Pete Rance, a declarat că poliţia contează pe ajutorul cetăţenilor pentru capturarea acestor infractori. "Sperăm că vigilenţa populaţiei ne poate ajuta să îi găsim pe aceşti oameni. Mulţi sunt consideraţi periculoşi şi nu trebuie abordaţi (...). Ţările în care s-au produs aceste infracţiuni vor ca aceşti bărbaţi să fie aduşi în justiţie pentru aceste infracţiuni şi este în interesul Londrei să ajute la găsirea lor", a precizat el.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite