Patru zile de sărbătoareîn Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

din trei părţi diferite, pentru a marca momentul din 1919. Vor urma un scurt concert de fanfară, discursurile oficialităţilor şi retragerea armatei. De la ora 20.30, este programat un concert de

din trei părţi diferite, pentru a marca momentul din 1919. Vor urma un scurt concert de fanfară, discursurile oficialităţilor şi retragerea armatei. De la ora 20.30, este programat un concert de muzică clasică, cu trupa Trio Contraste. Pe scenă vor urca apoi cei de la Blues Doctors. Seara se va încheia cu retragerea armatei cu torţe.

Blues şi Bad Boys Blue
Pentru vineri este programat, tot în Piaţa Unirii, de la ora 20,30, un concert al trupei The Gamblers (Serbia), Duo Lucian Darie şi Paul Babici şi al trupei timişorene Blues Station. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, timişorenii de la Next cântă în deschiderea germanilor de la Bad Boys Blue. Conform declaraţiilor autorităţilor locale, aceştia din urmă şi-au exprimat dorinţa de a cânta şi la Timişoara, pe lângă concertul programat la Arad.
Duminică, evenimentele încep la ora 10, cu triatlonul Helvetica (înot pe distanţa de 700 de metri, ciclism pe 20 de kilometri şi alergare pe 5 kilometri). Seara, de la 20.30, concertează pe scena din Piaţa Unirii trupa de timişoreni White Bright Line.
Pentru cei care nu gustă programul de anul acesta, autorităţile municipale au anunţat că au început deja demersurile pentru a aduce Deep Purple anul viitor la Timişoara.

Excelenţă şi îngeri
Mâine-dimineaţă, şase timişoreni vor primi diplome de excelenţă, pentru promovarea oraşului. Municipalitatea nu l-a uitat pe primul profesor de dans al Timişoarei şi cel mai longeviv în acelaşi timp, Jean Uliczay. Ceilalţi cinci sunt pictorul Panait Stănescu-Bellu, artista plastică Suzana Fântânariu, istoricul şi scriitorul Ioan Haţegan şi doi campioni la dans sportiv, Graţiela Terlai şi Marius Bălan. Nu puteţi rata nici expoziţia foto "Îngerii Timişoarei", cu ornamentele de pe clădirile vechi ale oraşului, a jurnaliştilor Delia Sescu şi Titus Bălan. Vernisajul are loc de la ora 11.30, în Piaţa Unirii.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite