Maramureş: Patru tineri au fost reţinuţi de poliţie pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maramureş: Patru tineri au fost reţinuţi de poliţie pentru trafic de droguri
Maramureş: Patru tineri au fost reţinuţi de poliţie pentru trafic de droguri

Patru tineri din Maramureş au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc şi consum ilicit de droguri, în urma a şase percheziţii făcute, marţi, de poliţişti şi ofiţeri ai DGIPI, care au descoperit la locuinţele acestora circa 150 de kilograme de plante de canabis uscate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, Voichiţa Zehan, a declarat că grupul este format din patru persoane cu vârste cuprinse între 26 şi 36 de ani, din Baia Mare şi din localitatea maramureşeană Corni, care se ocupau de cultivarea şi comercializarea canabisului.

În perioada mai – septembrie 2009, aceştia au cultivat plante de canabis, ascunse în trei culturi de porumb şi cartofi din localitatea Bicaz. Când plantele au ajuns la maturitate, tinerii le-au recoltat, transportat şi depozitat, în vederea uscării, în diferite locuri din Corni, dar şi din municipiul Baia Mare, intenţionând să vândă canabisul unor consumatori din Maramureş şi Cluj.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Maramureş a spus că marţi au fost făcute şase percheziţii în timpul cărora poliţiştii au descoperit aproximativ 150 de kilograme de plante de canabis uscate.

Cei patru vor fi prezentaţi, miercuri, Tribunalului Maramureş, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite