Patru maşini, lovite într-un accident produs în centrul Devei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism Dacia a fost distrus şi alte trei maşini au fost avariate, în noaptea de joi spre vineri, în centrul Devei, la intersecţia bulevardelor Decebal cu Kogălniceanu, după ce Dacia nu a

Un autoturism Dacia a fost distrus şi alte trei maşini au fost avariate, în noaptea de joi spre vineri, în centrul Devei, la intersecţia bulevardelor Decebal cu Kogălniceanu, după ce Dacia nu a oprit la semafor şi a intrat în intersecţie cu viteză foarte mare.
"Din primele cercetări şi din declaraţiile martorilor rezultă că şoferul Daciei, care se deplasa pe bulevardul Decebal spre cartierul Ceangăi, a intrat într-o dubiţă care aştepta la semafor. şoferul Daciei a pierdut controlul volanului şi maşina s-a izbit de alte două autoturisme parcate pe stradă", a declarat agentul-şef Grigore Bârgău, de la Biroul Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban - Serviciul Poliţiei Rutiere Hunedoara. În urma impactului violent, şoferul Daciei a fost transportat la Spitalul Judeţean din Deva cu o ambulanţă. "Victima era conştientă. A suferit un traumatism cranio-cerebral, o traumă la coloana cervicală şi un traumatism la femur", a afirmat medicul Camelia Jurcuţ, de la Ambulanţa Deva. În urma accidentului, autoturismul Dacia a fost distrus în proporţie de 80 la sută. Dubiţa lovită a fost luată de la locul accidentul pe platformă. Grav avariate au fost şi maşinile parcate pe marginea bulevardului 22 Decembrie, un BMW şi o Dacia Logan. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier. Oamenii legii nu exclud varianta ca autoturismul Dacia să fi fost implicat într-o cursă ilegală de maşini. Martorii povestesc că au văzut un alt autoturism venind în viteză, în paralel, care însă a oprit la semaforul ce arăta culoarea roşie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite