Patru din cei cinci hoţi de bancomat au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru din cei cinci hoţi de bancomat au fost prinşi
Patru din cei cinci hoţi de bancomat au fost prinşi

Patru din cele cinci persoane care au furat, sâmbătă, un bancomat din Spitalul Panduri, din Bucureşti, au fost prinse şi reţinute, iar două dintre acestea au recunoscut deja fapta, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Citiţi şi:
Hoţii au abandonat bancomatul pe câmp
Bucureşti: Un bancomat a fost furat din Spitalul Panduri

Ciocan a mai precizat că, în cursul zilei de duminică, vor fi aduse în faţa anchetatorilor alte două persoane care "într-un fel sau altul au sprijinit comiterea infracţiunii".

Liderul grupării este cel mai mic dintre ei, un băiat de 19 ani. Toţi sunt din Bucureşti.

"După terminarea anchetei, persoanele reţinute vor fi prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Cele două persoane care au recunoscut au explicat anchetatorilor motivele, dar nu vi le pot face publice pentru că ancheta nu este finalizată încă", a mai spus Ciocan.

Cinci persoane cu cagule pe faţă au furat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 3.40, un bancomat din Spitalul Panduri din Capitală. În momentul jafului, hoţii au imobilizat fochistul şi paznicul spitalului, legân­du-i la mâini şi la picioare.

După imobilizarea celor două persoane, hoţii au fugit cu o dubiţă, care a fost găsită de poliţişti în apropierea Capitalei, între localităţile Mihai Vodă şi Dârbani din judeţul Giurgiu, pe un câmp de vânătoare. În interiorul acesteia se afla bancomatul. În urma verificărilor, s-a constatat că niciuna dintre casetele cu bani din interiorul aparatului nu a fost atinsă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite